Verhalen

Klaar voor een trip rond de wereld? Zet je klaar, relax en geniet! Onze parasols vind je overal.

Umbrosa Eclispum by Karim Rashid LR

Umbrosa onthult samenwerking met Karim Rashid

Stijlvolle Ronde Roze Parasol

De Karim Rashid-parasol is een getuigenis van zowel desing als functionaliteit, waarbij Rashid's kenmerkende esthetiek wordt vermengd met de toewijding van Umbrosa aan kwaliteitsvakmanschap. Deze exclusieve creatie heeft een rond roze parasoldoek, gemaakt uit een betoverend patroon, en zal elke buitenruimte verheffen met zijn uitgesproken elegantie

IMG_3313 - kopie

Interview met Blanca Padilla: model & influencer Spanje

Waarom heb je voor Umbrosa gekozen?

Ik heb voor Umbrosa gekozen vanwege de opmerkelijke functionaliteit en kwaliteit in combinatie met de duurzame aspecten waar het merk rekening mee houdt.

Design parasol spectra creëert schaduw voor gasten van Nikki Beach

Schaduw en zon bij Nikki Beach

Umbrosa, een merk dat synoniem staat voor innovatieve en elegante oplossingen voor buitenzonwering, heeft zich aangesloten bij Nikki Beach Clubs om een vleugje ongeëvenaarde verfijning te brengen naar hun iconische locaties aan het strand.

virgin

Virgin Voyages & Umbrosa, wij zitten op dezelfde golflengte!

Dat Virgin Voyages en Umbrosa op dezelfde golflengte zitten is ondertussen duidelijk! Sinds kort pronkt onze  Spectra zweefparasol op het scheepsdek van de vier Virgin Voyages cruiseschepen!

 
 
315034504_6335612596454211_74418

Boury & Umbrosa, hét perfecte recept!

Het 3-sterrenrestaurant Boury biedt een verfijnde keuken van het hoogste niveau aan. Onze parasols mogen hier niet mankeren! Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze samenwerking. Lees hieronder de getuigenis van Boury!

 
547A7126 - Team foto Ernst Baas

Ernst Baas x Umbrosa

Ernst baas tuininrichting is de specialist voor uw buitenruimte. Ze denken met u mee over de inrichting van uw tuin en terras, het is dan ook een plezier om met hen samen te werken. Lees hier de getuigenis van Ernst Baas over onze samenwerking!

 
DSC00154 groepsfoto buitenhuis

Het Buitenhuis & Umbrosa, it's a match!

Het Buitenhuis in Dendermonde bestaat meer dan 20 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een expert in outdoor wellness en outdoor beleving. Lees hier de getuigenis over onze jarenlange samenwerking!

 
cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt