Verhalen

Klaar voor een trip rond de wereld? Zet je klaar, relax en geniet! Onze parasols vind je overal.

virgin

Virgin Voyages & Umbrosa, wij zitten op dezelfde golflengte!

Dat Virgin Voyages en Umbrosa op dezelfde golflengte zitten is ondertussen duidelijk! Sinds kort pronkt onze  Spectra zweefparasol op het scheepsdek van de vier Virgin Voyages cruiseschepen!

 
 
315034504_6335612596454211_74418

Boury & Umbrosa, hét perfecte recept!

Het 3-sterrenrestaurant Boury biedt een verfijnde keuken van het hoogste niveau aan. Onze parasols mogen hier niet mankeren! Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze samenwerking. Lees hieronder de getuigenis van Boury!

 
547A7126 - Team foto Ernst Baas

Ernst Baas x Umbrosa

Ernst baas tuininrichting is de specialist voor uw buitenruimte. Ze denken met u mee over de inrichting van uw tuin en terras, het is dan ook een plezier om met hen samen te werken. Lees hier de getuigenis van Ernst Baas over onze samenwerking!

 
DSC00154 groepsfoto buitenhuis

Het Buitenhuis & Umbrosa, it's a match!

Het Buitenhuis in Dendermonde bestaat meer dan 20 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een expert in outdoor wellness en outdoor beleving. Lees hier de getuigenis over onze jarenlange samenwerking!

 
rsz_11mw_2022_instand_shade

Instant Shade x Umbrosa

Instant Shade is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van schaduw- oplossingen in Australië. Lees hieronder de getuigenis over onze samenwerking!

 
 
 
WhatsApp Image 2023-02-27 at 17.23.09

Ook wij zijn bezig met onze planeet!

Umbrosa zet volop in op duurzaamheid en doet er alles aan om zo weinig mogelijk te verbruiken! 

Wij hebben bijvoorbeeld onlangs onze parasolvoeten volledig her-ontworpen, waardoor we geen betontegels meer mee moeten sturen, de hele wereld rond. Klanten kunnen die nu makkelijk zelf lokaal aankopen. Hierdoor wegen de paletten een heel stuk minder en stoten we minder CO2 uit tijdens het transport.  

 
impakt 20221003-9

Umbrosa zet de mens centraal

Umbrosa is niet alleen bezig met het ontwerpen van de mooiste parasols, maar ook met de fysieke en mentale gezondheid van haar werknemers die deze mooiste parasols dagelijks ontwerpen, produceren en verkopen. De behoeften en belangen van onze mensen dragen wij hoog in het vaandel. Ze zijn tenslotte de belangrijkste schakels om het succesverhaal van Umbrosa te schrijven.  

 
 
cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt