Umbrosa

Het bedrijf, met hoofdzetel in België, biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen: Paraflex, Ingenua, Icarus, Spectra, Infina en UX collection. Elk van hen verzekert bescherming tegen de zon  op een makkelijke en stijlvolle wijze.

Umbrosa_Assemblage40
Umbrosa_Confectie51

De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud, en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruiken’ naar een hogere dimensie tilt.

Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit. Dit alles zorgt voor langdurige schaduw, jaar na jaar. Onze parasol families worden naar 95 landen geëxporteerd en wereldwijd gebruikt op de mooiste terrassen en bij de bekendste hotelgroepen.

De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron: bomen en planten zorgen op een unieke manier voor schaduw, niet alleen voor henzelf maar ook voor hun habitat. Umbrosa baseert zich dan ook op het ingenieuze van de natuur voor de ontwikkeling van polyvalente en vernieuwende schaduwcreaties, ver weg van de klassieke parasol.

Umbrosa is dé specialist in state-of-the-art parasols voor zowel residentiële als commerciële toepassingen tegen een betaalbare prijs. Het team ontwerpers en designers besteedt hierbij een bijzondere aandacht aan het unieke karakter en de gedurfde creativiteit van elk ontwerp.

 

Umbrosa team

Als kleinschalige organisatie biedt Umbrosa u de flexibiliteit en de persoonlijke service van een KMO, terwijl onze talloze internationale referenties ons de expertise en uitstraling van een wereldspeler geven. U kunt rekenen op het advies en de begeleiding van één vaste contactpersoon. Ons 40-koppige team organiseert vanuit België het volledige productieproces – van productontwikkeling tot commercialisering – en staat ook in voor de wereldwijde verzending van onze producten. Alle producten uit onze verschillende gamma’s – Paraflex, Ingenua, Icarus, Spectra, Infina en UX collection – worden trouwens in België vervaardigd. Umbrosa is uw betrouwbare partner én uw garantie op betaalbare luxe en duurzame, Belgische kwaliteit.

 

Made in Belgium

Alle ontwerp, ontwikkeling en assemblage gebeurt in België, dit is voor u en ons de beste garantie op kwaliteit en flexibiliteit. Om u ook na de garantieperiode levenslang te laten genieten van onze producten bieden wij een uitgebreid dienst-na-verkoop programma aan. U kan niet alleen vervangdoeken of vervangframes bestellen, maar ook elk afzonderlijk component van uw parasol.   Om het u makkelijk te maken,  zijn er van elk product detailtekeningen beschikbaar zodat u snel kan aanduiden wel stuk u nodig heeft.

 

Umbrosa Inc.

Een nieuwe mijlpaal bij Umbrosa in april 2022! Umbrosa zal niet enkel meer verkopen vanuit België maar ook rechtstreeks in de Verenigde Staten. 

We zullen verdelen vanuit ons magazijn in Baytown, TX. The VS markt heeft heel wat potentieel voor Umbrosa.

De buitenbeleving moet uniek zijn

Als interieur design directeur van de “Signature Collection”, ben ik altijd op zoek naar kwalitatieve producten...

 

Samantha Dietze - Director Interior of the Signature Collection

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt