Schaduw en zon bij Nikki Beach

Umbrosa, een merk dat synoniem staat voor innovatieve en elegante oplossingen voor buitenzonwering, heeft zich aangesloten bij Nikki Beach Clubs om een vleugje ongeëvenaarde verfijning te brengen naar hun iconische locaties aan het strand.

Spectra design parasol aan het zonnige Nikki Beach in Dubai
Spectra parasol in het restaurant van Nikki Beach in Dubai
Spectra parasol aan het hippe Nikki Beach Dubai
Spectra parasol op het hippe Nikki Beach in Marbella
Design parasols op Beach club

Nikki Beach Clubs staan wereldwijd bekend om hun luxueuze sfeer, levendige entertainment en ongeëvenaarde ervaringen aan het strand. Onder de vele elementen die bijdragen aan de aantrekkingskracht van Nikki Beach, vallen de voortreffelijke en stijlvolle parasols op als iconische symbolen van verfijning en glamour.

De Umbrosa-parasols bij Nikki Beach Clubs belichamen hedendaagse stijl en geavanceerde techniek. Bekend om hun avant-gardistische ontwerpen, dienen de creaties van Umbrosa niet alleen als zonwering maar ook als opvallende kunstwerken die de hele strandclubervaring verheffen.

Met precisie vervaardigd en gebruikmakend van hoogwaardige materialen, hebben deze parasols een strak en modern esthetisch gevoel dat perfect aansluit bij de chique sfeer van Nikki Beach Clubs.

Nikki Beach-projecten:

  • Dubai

  • Marbella

  • Mallorca (in uitvoering)

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt