Umbrosa onthult samenwerking met Karim Rashid

Stijlvolle Ronde Roze Parasol

De Karim Rashid-parasol is een getuigenis van zowel desing als functionaliteit, waarbij Rashid's kenmerkende esthetiek wordt vermengd met de toewijding van Umbrosa aan kwaliteitsvakmanschap. Deze exclusieve creatie heeft een rond roze parasoldoek, gemaakt uit een betoverend patroon, en zal elke buitenruimte verheffen met zijn uitgesproken elegantie

groepsfoto2

"We zijn verheugd om samen te werken met Karim Rashid, een visionair in de wereld van design, en deze buitengewone parasol tot leven te brengen," aldus Christophe Haemers, CEO van Umbrosa. "Met zijn opvallende uiterlijk en uitzonderlijke functionaliteit belichaamt de Karim Rashid-parasol de essentie van hedendaags buitenleven."

 

"Wij geloven dat buitenruimtes zowel verfijnd als eigentijds kunnen zijn, en de Karim Rashid-parasol belichaamt perfect deze filosofie," merkt Karim Rashid op. "Het is een voorrecht om samen te werken met Umbrosa om een ontwerp te introduceren dat niet alleen buitenomgevingen verbetert, maar ook onze gedeelde toewijding aan creativiteit en excellentie weerspiegelt."

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt