Umbrosa made in Belgium, made with passion

This is Umbrosa

 

Als 100% Belgische organisatie zijn wij met Umbrosa reeds vele jaren gepassioneerd over hoe we schaduw kunnen creëren op een unieke en stijlvolle manier.

atelier 6

We delen met het hele team dagelijks onze – soms wel gekke – ideeën en zitten boordevol energie en plannen voor de komende jaren. Onze roots, onze bakermat ligt in België. We kiezen ervoor om het volledige proces – van ontwikkeling tot assemblage en verzending – te organiseren vanuit onze thuishaven in Roeselare.

 

Dit mag u best letterlijk nemen, want in ons atelier trekken we resoluut de kaart van pure ambacht, passie èn perfectie! Vooraleer onze creatie bij u terecht komt, is deze door vele handen gegaan en werd ze meermaals onderworpen aan het strenge oog van onze kwaliteitscontroleurs. Dit start al bij onze naaisters, die de stoffen controleren, en ze vervolgens volgens het boekje verwerken tot een prachtig parasoldoek of schaduwzeil. Het manueel aankleden van uw parasol is onze laatste fysieke controle om die perfectie te garanderen.

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt