Ronde parasol Eclipsum©

Niet zomaar een ronde parasol...

Blikvanger en schaduwmaker in één. Al van bij het ontwerp van de Eclipsum was schaduw niet het enige doel. De Eclipsum is een designobject met alle troeven van een functionele parasol. De grote, sierlijke ring met opgespannen zonnescherm zorgt voor een verleidelijk artistiek schouwspel en verkwikkende schaduw.

Deel dit product

Inspiratie

Ognissanti | Italië
Privé villa | Zuid-Frankrijk
Residentieel project | Griekenland
Café del Mar | Malta
LUX* North Malé Atoll Resort & Villas | Maldives
Filodivino ǀ Italië

Designer

NG Design

Architecten Nicolas Verraver en Gauthier Desplanque begonnen hun design bureau, NG Design, vanuit hun bestaande bureau NG Architect. NG Design omvat hun passie voor design, hun liefde voor alle functionele schoonheid en hun respect voor het milieu.

NG Design for Umbrosa

Modellen

Niet alle producten zijn in elke markt/land beschikbaar, bij twijfel contacteer Umbrosa.

Stoffen

Colorum — by Sunbrella or Tuvatextil ǀ 100% Acryl 260g/m² ǀ Color Rating 7/8 ǀ Water repellent ǀ 30° Wash

Black

Mint

Sand

Blue Storm

Blush

Flanelle

Almond

Marble

Pepper

Curacao

Solidum — 100% Acryl 250g/m² ǀ Color Rating 7/8 ǀ Water repellent ǀ 30° Wash

Taupe

Canvas

Natural

Grey

Bases

Mobile-tile-base-Umbrosa-2
Mobiele tegelvoet
Eclipsum ronde design parasol LUX resort, Glow restaurant, Kleur Grijs en pepper, 3m
Eclipsum parasol doet dienst als designobject

De ronde Eclipsum, een decoratief designobject

De ronde Eclipsum van Umbrosa is een pareltje van design! Je kan de zijhangende parasol het beste combineren met andere ronde vormen of figuren waardoor het architecturaal karakter van de parasol benadrukt wordt.

 

De ronde Eclipsum parasol is daarenboven ook heel functioneel. Het doek is binnen een cirkel gespannen en creëert zo de nodige schaduw. De ring is in hoogte verstelbaar (dankzij een eenvoudig gasdruksysteem) en bovendien kan de parasol 360° om zijn as draaien. Deze optie kunt u blokkeren met behulp van een sleutel. Na gebruik is het scherm makkelijk op te bergen in de bijgesloten beschermhoes. Wanneer je de parasol installeert op een draaischijf kan je de volledige parasol ook nog eens 360° laten draaien waardoor jouw schaduwoppervlak groot is.

 

Dankzij zijn ronde ontwerp zorgt deze zweefparasol voor een gepersonaliseerde zonsverduistering. Door zijn grote schotelvormige buitenring biedt de parasol niet alleen veel schaduw maar ook een majestueus uitzicht. De Eclipsum is een designobject met alle kenmerken van een functionele parasol.

 

Het parasoldoek is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Umbrosa werkt met Sunbrella stoffen, deze zijn waterafstotend, slijtvast en UV bestendig. Voor alle technische details, consulteer onze technische fiche “fabrics”.

 

De ronde parasol is ontworpen door architecten Nicolas Verraver en Gauthier Desplanque met hun bureau NG Design. Zij zijn gekend voor hun passie en liefde voor design, functionele schoonheid en respect voor het milieu. Uiteraard wordt de ronde Eclipsum parasol geproduceerd in België.

Een ‘Duivels’ esthetisch decor

Umbrosa live als blikvanger op het Sporza-scherm. ’t Was een waar voetbalfeest in stijl. Umbrosa levert elf kosmische Eclipsums om het EK decor te tunen.

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt