Design parasol Icarus©

Dé design parasol bij uitstek

Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een parasol die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm. De Icarus omarmt en beschermt. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer.

 
 

Deel dit product

Inspiratie

Residentieel project | Griekenland
Residentieel project | Griekenland
Residentieel | België
7 Secrets Resort & Wellness Retreat | Lombok
Conrad Hotel | Koh Samui |Thailand
Residentieel, France

Designer

Bundl

Het Antwerps triumviraat Bundl werd opgericht in 2008. In overleg met Umbrosa hebben zij de ideeën rond de Icarus vormgegeven. Umbrosa kwam zo met een vernieuwend en revolutionair product op de markt.

Bundle designer for Umbrosa

Modellen

De Icarus design parasol is beschikbaar in 1 afmeting: 3x3 m. Je kan de design parasol verankeren in de grond, door het gebruik van een draaischijf kan de parasol 360° om zijn as draaien. Je kan de parasol ook bevestigen op een mobiele parasolvoet, zo kan je de parasol verplaatsen van het ene terras naar het andere

 
 

Stoffen

Colorum — by Sunbrella or Tuvatextil ǀ 100% Acryl 260g/m² ǀ Color Rating 7/8 ǀ Water repellent ǀ 30° Wash

Black

Mint

Sand

Blush

Flanelle

Almond

Marble

Pepper

Curacao

Solidum — 100% Acryl 250g/m² ǀ Color Rating 7/8 ǀ Water repellent ǀ 30° Wash

Natural

Taupe

Canvas

Grey

 

 
 
 
 

Bases

Large base alu
Large Mobiele tegelvoet Alu
Design parasol Icarus 7 Secrets Hotel Lombok
Icarus offset umbrella res LR

Icarus omarmt en beschermt

Icarus, de design parasol van Umbrosa, omarmt en beschermt je. Het grote blad is meer dan alleen maar een parasol. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen we een schaduwmaker die terzelfder tijd ook dienst doet als windscherm. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer. De Icarus is een functioneel designobject dat iedereen verbaast door zijn gebruiksgemak en zijn duurzaam karakter.

 

Umbrosa werkt samen met internationaal gerenomeerde designers. Voor de Icarus design parasol hebben we beroep gedaan op het Antwerpse designbureau Bundl.

De Icarus design parasol bestaat uit een aluminium frame. Het parasoldoek is beschikbaar in 14 verschillende kleuren waarvan bepaalde kleuren binnen de 2 werkdagen leverbaar zijn. Check bij jouw dealer voor meer informatie. Umbrosa gebruikt steeds Sunbrella stoffen, deze zijn duurzaam, waterafstotend en UV bestendig.

 

De Icarus design parasol is beschikbaar in 1 afmeting: 3x3 m. Je kan de design parasol verankeren in de grond, door het gebruik van een draaischijf kan de parasol 360° om zijn as draaien. Je kan de parasol ook bevestigen op een mobiele parasolvoet, zo kan je de parasol verplaatsen van het ene terras naar het andere.

 

Umbrosa ontwerpt en produceert parasols en schaduwzeilen waarbij design en kwaliteit centraal staan. Al onze parasols en schaduwzeilen ademen design en kwaliteit. Ze worden in België, in onze magazijnen te Roeselare, geproduceerd en vermarkt.

 
 
 
 

De buitenbeleving moet uniek zijn

Als interieur design directeur van de “Signature Collection”, ben ik altijd op zoek naar kwalitatieve producten...

 

Samantha Dietze - Director Interior of the Signature Collection

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt