Parasols aan het zwembad? Umbrosa proof!

Wist u dat Umbrosa parasols en schaduwzeilen hun schoonheid niet verliezen naast een zwembad? Onze frames zijn vervaardigd uit gepolijst zeewaardig roestvast staal (A4 of SS316), warmbad verzinkt staal of aluminium. We leggen u graag de voordelen uit.

Zon of schaduw, de Infina stokparasol zorgt voor de perfecte schaduw in uw tuin.
Icarus Design parasol Casa di Mare Greece by Thinkvilla, Solidum Natural

Gepolijst zeewaardig roestvrij staal

Er bestaan verschillende soorten roestvast staal. Umbrosa kiest bewust voor het type A4 (of SS316) omdat dit, in tegenstelling tot het meest gebruikte roestvast staal A2 (of SS304), wel bestand is tegen chloor (zwembad- en kraantjeswater), zure regen en zout water. Het polijsten zorg ervoor dat vuil moeilijker kan hechten. Wij raden regelmatig onderhoud aan om oppervlaktecorrosie te vermijden.

 

Warmbad verzinkt staal

Warmbad verzinken (niet te verwarren met koud verzinken) is de beste methode om staal te beschermen tegen rode roest. Dit is zeer duurzaam. Het metaal wordt ondergedompeld in een bad met zink waardoor het een beschermende laag krijgt. Bij kleine beschadigingen zal de beschermlaag zichzelf herstellen. Een grotere beschadiging kan eenvoudig behandeld worden met een zinkspray, beschikbaar bij elke DHZ-winkel. 

 

Geanodiseerd aluminium

Anodisatie is de beste beschermingsmethode tegen corrosie. Rode roest is niet mogelijk op aluminium. De geanodiseerde laag herstelt zichzelf. In geval van krassen zal de geanodiseerde laag zichzelf sluiten.

 

Parasoldoeken

Umbrosa biedt enkel de meest hoogwaardige parasoldoeken aan. Jarenlang onderzoek en testen bewijzen dat acryl de beste stof is voor de Umbrosa producten. Naast het Sunbrella gamma heeft Umbrosa in samenwerking met Dickson een eigen stof ontwikkeld die voldoet aan dezelfde strenge kwaliteitseisen. Deze stof kreeg de naam “Solidum”.

 

Onderhoudstips

Umbrosa heeft een onderhoudsgids ontwikkeld waarbij per materiaal wordt aangegeven hoe u dit het beste kan onderhouden. 

 

DOWNLOAD ONDERHOUDSGIDS

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt