Wat is de evolutie in outdoor design?

Wat is er nu beter dan een terrasje doen, onder een parasol, samen met vrienden?

 

Gauthier Desplanque - Architect

IMG_1484 contraste B-W

NG Design ?

Wij zijn pragmatische architecten. Een mooi huis kan niet mooi zijn zonder dat het plan goed in elkaar zit. Design moet niet alleen mooi zijn en zich beperken tot het decoratieve maar het moet zijn nut bewijzen. Een mooie parasol is goed maar hij is nog beter wanneer hij op de juiste plaats schaduw kan bieden én functioneel is. De Eclipsum beantwoordt aan deze behoefte.

Wij zijn hedonisten,houden van simpele uitgepuurde dingen, waardevolle en brute materialen (leer, hout, ijzer, glas,…). Wij zoeken een aangename en warme sfeer op. We genieten van het leven. Wat is er nu beter dan een terrasje doen, onder een parasol, samen met vrienden?

Op welk project zijn jullie het trotst ?

Het mooiste project dat we gerealiseerd hebben, de Eclipsum niet meegerekend natuurlijk, is de renovatie van een woning van 1000 m² met verschillende niveaus. Naast het optimaal ecologisch en energetisch aspect, is het huis puur en komt elk object volledig tot zijn recht.

Hoe zien jullie de outdoor design evolueren ?

Wij zien vooral een evolutie in de integratie van verlichting en een technologische evolutie in het outdoor design. Een aangepaste verlichting laat toe om ook ’s avonds sfeer te creëren waardoor het nut van de parasol de schaduw overstijgt.

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt