Interview met Blanca Padilla: model & influencer Spanje

Waarom heb je voor Umbrosa gekozen?

Ik heb voor Umbrosa gekozen vanwege de opmerkelijke functionaliteit en kwaliteit in combinatie met de duurzame aspecten waar het merk rekening mee houdt.

IMG_3303

Waarom heb je voor Umbrosa gekozen?

Ik heb voor Umbrosa gekozen vanwege de opmerkelijke functionaliteit en kwaliteit in combinatie met de duurzame aspecten waar het merk rekening mee houdt. Zoals het scheiden en recyclen van afval in hun faciliteiten tijdens en na het productieproces, het bieden van individuele vervangbare onderdelen voor elke parasol gedurende de levensduur waardoor de levensduur van het product enorm wordt verlengd, en het hergebruiken van de stof van de parasols voor andere doeleinden, waardoor ze een tweede leven krijgen in plaats van meer afval te creëren. Eigenlijk is het niet makkelijk om een merk te vinden dat niet alleen rekening houdt met design en functionaliteit, maar ook met duurzaamheid, en dit is wat ik zo goed vind aan Umbrosa: ze kijken vooruit en verbeteren deze aspecten voortdurend.

 

Hoe belangrijk is het voor u dat een parasol duurzaam is?

Dat is heel belangrijk, juist omdat een parasol erg wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals regen, wind, vocht... en daardoor snel beschadigd raakt en we andere parasols vaak binnen korte tijd moeten vervangen. Daarom is het cruciaal om onderdelen individueel te kunnen vervangen of om te weten dat alle onderdelen van mijn Umbrosa perfect kunnen worden gescheiden en gerecycled. Dat is voor mij een groot voordeel bij dit soort producten.

 

Wat was belangrijk bij het kiezen van je parasol?

Esthetiek, design en duurzaamheid. Het was moeilijk om een merk als Umbrosa te vinden, dat beide heeft.

 

Hoe heb je dit duurzame parasolmerk ontdekt?

Ik vond hen online en was meteen gewonnen door het ontwerp en de esthetiek.

 

Wat trok je aan in dit merk?

Een mooie esthetiek gecombineerd met het gevoel dat ze de concurrentie voor waren op het gebied van productie, design en comfort.

 

Hoe sluit de keuze voor deze parasol aan bij je bredere duurzaamheidsdoelen of -waarden?

De meeste parasols die ik vond waren van plastic of van zeer slechte kwaliteit, en ik wist dat ik ze waarschijnlijk binnen een jaar of twee zou moeten weggooien. Of ze waren erg duur voor een ander ontwerp, maar opnieuw met een korte levensduur. Met Umbrosa daarentegen wist ik zeker dat ik investeerde in iets dat lang mee zou gaan, makkelijk in gebruik zou zijn, heel praktisch zou zijn en een mooi ontwerp zou hebben. En als er een onderdeel beschadigd is, kun je gemakkelijk alleen dat specifieke onderdeel vervangen. Het was gemakkelijk te monteren, je kunt voelen dat alles is gemaakt voor het comfort van de gebruiker. En ik hou ook van de stof, die visueel linnen zou kunnen zijn en die moeilijk te vinden is in een parasol, vaak gemaakt van verschillende soorten polyester. In dit geval is het gevoel heel anders!

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt