Op maat collectie

Naast de standaard collecties biedt Umbrosa een uitgebreid ‘op maat’ gamma aan: variatie in afwerking, vorm, grootte en schaduwoppervlakte. Umbrosa biedt deze opties aan voor bijna alle collecties. Bekijk de voorstellen en laat je inspireren door de originele concepten! Advies nodig? We helpen je graag verder.

deel op

SPECTR~1

Spectra

De uitgebreide Spectra collectie kent een ongeziene creativiteit. Umbrosa kan de vorm van de parasoldoeken aanpassen; kan de parasoldoeken bedrukken,… . De projectmarkt speelt maar al te graag in op de huidige trends waarbij originaliteit, innovatie en het zich onderscheiden belangrijke peilers zijn. Umbrosa is hiervoor jouw ideale partner. Bekijk ons overzicht met mogelijkheden en laat jouw creativiteit zege vieren.
Infina - Center post umbrella - Villa Ama St. tropez - ©tom_claeren_photo 02-08-2020 07 54 18

Infina Beach&Pool concepten

De strand- en zwembadparasol is een kleinere, lichtere, sterkere en compactere versie van de klassieke Infina.
Dankzij het kleinere parasoldoek biedt deze Infina u meer mogelijkheden voor personalisatie.
Eclipsum - offset umbrella - Hard Rock Cafe Marbella6

Eclipsum

De Eclipsum is een designobject met alle troeven van een functionele parasol. De grote, sierlijke ring met opgespannen zonnescherm maakt het nog uitdagender om deze parasol te personaliseren.
Infina UX Culture Center post umbrella - Rechts van de Kerk - Bonhommes project - 18

Infina UX

De Infina UX komt tot zijn recht in elke urban of bohémien omgeving waar organische en frivole accenten centraal staan. Een charmante stadstuin, een hippe bar, een strakke poolhouse of een trendy restaurant: het kan allemaal.
Umbrosa Versa UX -Full Black - zweefparasol - frame in RAL 9005 - parasoldoek in Sunbrella Black

Versa UX

De Versa UX, een tijdloos design. Er is gespeeld met de terugkerende vormgeving van vierkante elementen om zo binnen de strakke moderne omgevingen te passen. De perfecte parasol voor de trendy consument met oog voor detail. Onze meest luxueuze parasol personaliseren voor jouw project?
Umbrosa Icarus design umbrella 2022 LR

Icarus

Onze inspiratiebron? De natuur!
De waaierparasol is uniek in al zijn aspecten. Op zoek naar een extreem windvaste parasol met een gezellig cocoon sfeer? Alle onderdelen worden lokaal aangekocht en daardoor extra ingezet op duurzaamheid & gebruiksgemak. Mijn favoriete projectparasol!
Ingeua - shade sails - 2022 LR

Ingenua

Onze Ingenua collectie, perfect om grotere oppervlakken in de schaduw te zetten. U kan door het schuifsysteem de schaduwzeilen gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden en de omgeving. Wil je voor jouw project graag een ander kleur dan in onze standaard collectie? Neem gerust contact op voor verdere informatie.
Nano UX Full Black - France LR

Nano UX

De compacte waaierparasol van Umbrosa. De Nano UX kan zijwaarts gekanteld worden wat zorgt voor een optimaal schaduwbereik. Deze parasol is geschikt voor terrassen waar er iets minder plaats is.
Paraflex - cantilever parasol - Wall + Mono LR

Paraflex

De uitgebreide Paraflex collectie met zijn verschillende afmetingen en configuraties zorgde al voor heel wat project oplossingen. Het is gemakkelijk om Multi configuraties te installeren op 1 mobiele parasolvoet. Je bespaart plaats en u heeft zo toch een groter oppervlak van schaduw voorzien.
Versa UX - Full Black - cantilever umbrella6

Bases

De Umbrosa parasolvoeten kunnen ook gepersonaliseerd worden. Je kan de topplate en frame in een ander kleur kiezen of laten meegaan met het kleur van het parasolframe.
cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt