Versa UX zijhangende parasol©

De outdoor trends evolueren naar een echte buiten leefruimte waar het gezellig, mooi en tegelijkertijd functioneel moet zijn. Meubelen worden gekozen in functie van het interieur, de ramen, de tuin, de kleuren,… Ook de parasols moeten hier perfect bij passen. In dit kader heeft Umbrosa de Versa UX collectie ontwikkeld. Drie unieke combinaties, afgestemd op de hedendaagse tuin en het tijdloze terras.  

Deel dit product

Inspiratie

Residentieel project | Duitsland
Residentieel project | Australië
Residentieel project | Australië
Residentieel project | Portugal
Residentieel project | België
Chai Gourmand | België

Designer

Dirk Wynants

Dirk Wynants is wereldwijd bekend als trendsetter in de wereld van de outdoor meubelen. Meer dan wie dan ook haalt hij zijn inspiratie uit een gedreven en creatieve visie op design. Hij heeft niet alleen aandacht voor hoogwaardige materialen maar ook voor de verschillende manieren om aan maatschappelijke thema's te beantwoorden. Voor Dirk is hedendaags design meer dan een kwestie van mooie of trendy producten. Design gaat over innovatieve oplossingen die bijdragen tot een betere wereld.

DW_LR_BW

Modellen

1. Architecture

De Architecture zweefparasol is de meest neutrale en strakke vrijhangende parasol van de drie. Hij is gebaseerd op de terugkerende grijstinten gebruikt in de meest moderne outdoor omgevingen. Een sober model, maar daarom zeker niet minder luxueus. Er is gespeeld met de terugkerende vormgeving van vierkante elementen om zo binnen de strakke moderne omgevingen te passen. De focus ligt hier op het uitpuren: terug naar de essentie! Een heel duidelijke taal met zo weinig mogelijk verschillende elementen en enkel pure materialen. De trendy consument met oog voor detail, op zoek naar perfectie, zal deze parasol perfect integreren in zijn of haar wereld.

 

Parasoldoek                3 x 3 m

Parasolvoet                 (B) 912 x (L) 912 x (H) 190 - inclusief wielset

Marble

Versa UX Cantilever umbrella - architectural base

Parasolvoet Versa UX Architecture

2. Full Black

De Versa UX Full Black is zoveel meer dan een zwarte parasol. Hij is gebaseerd op de Versa UX Architecture en heeft dezelfde functionaliteiten. De zwevende parasol past niet alleen bij  zwarte accenten of tuinmeubelen, hij geeft ook een moderne touch aan een groene omgeving met veel hout en warme elementen. Deze zijhangende 3m parasol kan zowel subtiel & discreet zijn als schitteren in eender welke outdoor omgeving!

 

Parasoldoek                3 x 3 m

Parasolvoet                 (B) 912 x (L) 912 x (H) 190 - inclusief wielset

Black

Versa UX_Full Black parasolvoet

Parasolvoet Versa UX Full Black

3. Sand

De derde parasol binnen deze collectie is de VERSA UX SAND. De parasol is gelakt in beige limestone en glanst subtiel in de zon. Met zijn afgeronde hoeken kan de Sand perfect gecombineerd worden met alle organische vormen in de tuin of op het terras. De topplaat van de parasolvoet is afgewerkt met houten latjes zodat deze perfect past bij de nieuwe outdoor trend waarbij accenten in hout helemaal terug zijn.

 

Parasoldoek                3 x 3 m

Parasolvoet                 (B) 912 x (L) 912 x (H) 190 - inclusief wielset

Sand

Base Sepctra UX Sand

Large tile base UX Sand

Movies

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt