Spectra UX zijhangende parasol©

Maak kennis met de Spectra UX collectie van Umbrosa: 4 unieke modellen, gebaseerd op 5 unieke verhalen. Elk model is een prachtige combinatie van kleuren, stoffen en materialen gecombineerd met ultiem gebruiksgemak en ergonomie. De parasols verfijnen de uitstraling van elke outdoor setting.

 

De collectie is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen verschillende designers, stylisten en creatieven. Om het concept ten volle te laten rijpen en optimaliseren hebben we een eerste model voorgesteld op Salone del Mobile in 2019. De feedback van onze fans hebben we ter harte genomen en we kunnen nu met fierheid een unieke collectie voorstellen.  

 

Onze inspiratie hebben we gehaald uit de strakke en verfijnde architectuur, het levendige en grillige van de natuur, het warme en zachte uit de mediterraanse cultuur en tot slot het verfrissende van de zee en de golven.  

van de zee en de golven.  

Deel dit product

Inspiratie

Residentieel project | België
Chai Gourmand | België
Residentieel project | Duitsland
Residentieel project | België
Residentieel project | Frankrijk
Residentieel project | Griekenland

Modellen

1. Architecture

De Architecture zweefparasol is de meest neutrale en strakke vrijhangende parasol van de vier. Hij is gebaseerd op de terugkerende grijstinten gebruikt in de meest moderne outdoor omgevingen. Een sober model, maar daarom zeker niet minder luxueus. Er is gespeeld met de terugkerende vormgeving van vierkante elementen om zo binnen de strakke moderne omgevingen te passen. De focus ligt hier op het uitpuren: terug naar de essentie! Een heel duidelijke taal met zo weinig mogelijk verschillende elementen en enkel pure materialen. De trendy consument met oog voor detail, op zoek naar perfectie, zal deze parasol perfect integreren in zijn of haar wereld.

Marble

Spectra UX Cantilever umbrella - architectural base

Parasolvoet Architecture

2. Architecture Full Black

De Spectra UX Architecture Full Black is zoveel meer dan een zwarte parasol. Hij is gebaseerd op de Spectra UX Architecture en heeft dezelfde functionaliteiten. De zwevende parasol past niet alleen bij  zwarte accenten of tuinmeubelen, hij geeft ook een moderne touch aan een groene omgeving met veel hout en warme elementen. Deze zijhangende 3m parasol kan zowel subtiel & discreet zijn als schitteren in eender welke outdoor omgeving!

Black

SpectraUX_ArchitectureBlack (4)

Parasolvoet Architecture Full Black

3. Nature

Het is duidelijk dat er vandaag de dag een veel grotere nood is aan “connectie” met de natuur door de steeds hogere aanwezigheid van stress. De NATURE parasol sluit hier volledig bij aan. De combinatie van het “linnen” Sunbrella parasoldoek met het groene frame en de houten plaat van de base zorgen voor een instant “destress” ervaring. De NATURE zweefparasol is een aanvulling op de hedendaagse outdoor meubelen waarbij hout een centrale rol speelt.

 

De Nature is de meest uitgesproken parasol dankzij zijn vormgeving die teruggrijpt naar zijn naam en inspiratie. Gebaseerd op de terugkerende aardetinten en houttexturen past deze perfect in ongerepte groene omgevingen. De consument die op zoek is naar harmonie, evenwicht, relaxen, ontspannen en mindfulness zal gelukkig worden van deze parasol.

Lin

Spectra UX Cantilever umbrella - Nature - base

Parasolvoet Nature

4. Culture

De etnische invloeden vinden we steeds meer terug in het outdoor gebeuren. Kleuren en speelse vormen zijn niet langer enkel voor accessoires. De Culture parasol met bruin-rode en roze tinten is de fleurigste parasol van de collectie. Het is een showstopper en eye-catcher voor de creatieve durvers onder ons. Door het vormelement van de afgeronde hoeken van de base door te trekken naar het doek en door de stof van het doek te hergebruiken rond de base, creëeren we niet alleen eenvoud maar ook speelsheid binnen het product. Hierdoor kan de locatie variëren van een hippe trendy rooftop bar tot een down to earth ingetogen resort of een leuke, kleurrijke stadstuin. Het kan allemaal!

Blush

Spectra UX Cantilever umbrella - Culture - base

Parasolvoet Culture

5. Marine

Een parasol is pas echt belangrijk bij mooi weer en zonnige temperaturen. Onze gedachten glijden dan al snel af naar zon, zee, strand, zwembad,… Deze parasol vindt dan ook zijn inspiratie in de golven van de zee. Bij deze parasol spelen we met 2 doeken waarbij het onderste doek de luchtigheid en zachtheid van de golven weergeeft, een symbool voor de schuimkopjes op de golven.

 

We hebben gebruik gemaakt van een zacht doorschijnend doek dat subtiel beweegt in de wind. De typische wit-blauwe kleuren versterken dit gevoel, de brush-polish accenten creëren extra luxe en staan symbool voor de weerkaatsende zon op het water. De Marine is een speelse parasol die ons een uitgesproken vakantiegevoel bezorgt!

 

Minimum bestelhoeveelheid = 5 stuks.

Natural

Spectra UX Cantilever umbrella - Marine - base

Parasolvoet Marine

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt