Eclipsum UX zijhangende parasol©

Round, round, get around...
De meest ronde parasol is zeker de Eclipsum UX van Umbrosa. De nieuwe Eclipsum UX ziet er op het eerste zicht misschien hetzelfde uit als zijn voorganger, maar niets is minder waar. De parasol is versterkt op verschillende vlakken: windvaster, sterkere glasvezels en rotatie as. Het cleaner design - minder bouten zichtbaar, een rond doek dat volledig strak hangt - resulteert in een iconische parasol die je niet onberoerd laat. You hate it or you love it.

 

Deel dit product

Inspiratie

Eclipsum UX by Karim Rashid
Privé villa | Frankrijk
Privé villa | Spanje
Hard Rock Cafe | Marbella
Hard Rock Cafe | Madrid

Designer

NG Design

Architecten Nicolas Verraver en Gauthier Desplanque begonnen hun design bureau, NG Design, vanuit hun bestaande bureau NG Architect. NG Design omvat hun passie voor design, hun liefde voor alle functionele schoonheid en hun respect voor het milieu.

NG Design for Umbrosa

Designer

Karim Rashid

Visionair en productief: Karim Rashid is een van de meest unieke gezichten binnen de designwereld van vandaag. Met meer dan 4000 ontwerpen in productie, meer dan 400 prijzen op zijn naam en werken in 47 landen, blijft Karims vermogen om typologie te overstijgen hem een kracht maken onder ontwerpers van zijn generatie.

 

Talrijke prijzen en lofbetuigingen getuigen van Karims bijdrage aan de wereld van design. Hij won al de American Prize for Design Lifetime Achievement award, evenals meerdere Red Dot awards, de Chicago Athenaeum Good Design award, Pentawards en de IDSA Industrial Design Excellence award. Hij heeft eredoctoraten van Carlton University, Pratt Institute, OCAD in Toronto, British Institute of Interior Design en Corcoran College of Art & Design. Karim richtte zijn privé-ontwerpbureau op in New York City in 1992. Hij breidde zijn wereldwijde bereik uit met een studio in Shenzhen, China in 2014. In zijn vrije tijd flirt Karims pluralistische praktijk met kunst, mode en muziek en hij is vastbesloten om creatief elk aspect van ons fysieke en virtuele landschap aan te raken.

 

De Karim Rashid Eclipsum parasol is een getuigenis van zowel desing als functionaliteit, waarbij Rashid's kenmerkende esthetiek wordt vermengd met de toewijding van Umbrosa aan kwaliteitsvakmanschap. Deze exclusieve creatie heeft een rond roze parasoldoek, gemaakt uit een betoverend patroon, en zal elke buitenruimte verheffen met zijn uitgesproken elegantie.

S_KARIM-RASHID

Modellen

Eclipsum UX Full Black

° 3m ronde parasol

° Parasoldoek in Colorum Black

° Frame in Black (RAL: 9005)

° Bijhorende parasolvoet

 

Black

Versa UX Base Full Black with wheelset

Large UX Mobiele tegelvoet Full Black

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Eclipsum UX Architecture

° 3m ronde parasol

° Parasoldoek in Colorum Marble
° Frame in Papyrus White (RAL 9016)
° Bijhorende parasolvoet

 

Marble

Versa UX Architecture mobile base

Large UX Mobiele tegelvoet Architecture

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Eclipsum UX by Karim Rashid

Eclipsum                     3m round

Color frame & base     RAL 4010 Telemagenta

Color canopy               unique design (digital transfer printing)

Specifications              waterproof polyester 260g/m², 600 denier

Delivery conditions      3 weeks

Movies

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt