Collectie 2023

8 februari 2023

Umbrosa lanceert twee nieuwe iconische UX modellen. UX staat voor “Unique Experience” waarbij elke parasol qua design de perfecte combinatie is van kleur, vorm en materialen, en dit met een ultiem gebruiksgemak en ergonomie.

Eclipsum UX Architecture LR
Icarus UX Sand LR

De Eclipsum UX is de meest ronde parasol op de markt! Waarschijnlijk zelfs de enige echt ronde parasol in de wereld. De outdoor trends voor dit jaar spelen vooral in op het gebruik van zachte vormen en kleuren. Subtiel spelen met ronde vormen en afgeronde hoeken vinden we terug in de hedendaagse architectuur, waar ook hout als materiaal weer meer en meer wordt geïntegreerd. De Eclipsum UX bestaat in twee versies: Full Black en Architecture.

 

De Icarus UX Sand schittert dankzij de combinatie van een Sand doek met een Beige Limestone frame. De parasolvoet is afgewerkt met een houten topplaat, vervaardigd uit duurzaam Thermo Populier. De zachte, natuurlijke tinten en materialen zorgen ervoor dat deze parasol zowel past bij moderne residentiële huizen als bij knusse retro stijlen.

Deel dit artikel

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt