Karim Rashid

Visionair en productief: Karim Rashid is een van de meest unieke gezichten binnen de designwereld van vandaag. Met meer dan 4000 ontwerpen in productie, meer dan 400 prijzen op zijn naam en werken in 47 landen, blijft Karims vermogen om typologie te overstijgen hem een kracht maken onder ontwerpers van zijn generatie.

 

Talrijke prijzen en lofbetuigingen getuigen van Karims bijdrage aan de wereld van design. Hij won al de American Prize for Design Lifetime Achievement award, evenals meerdere Red Dot awards, de Chicago Athenaeum Good Design award, Pentawards en de IDSA Industrial Design Excellence award. Hij heeft eredoctoraten van Carlton University, Pratt Institute, OCAD in Toronto, British Institute of Interior Design en Corcoran College of Art & Design. Karim richtte zijn privé-ontwerpbureau op in New York City in 1992. Hij breidde zijn wereldwijde bereik uit met een studio in Shenzhen, China in 2014. In zijn vrije tijd flirt Karims pluralistische praktijk met kunst, mode en muziek en hij is vastbesloten om creatief elk aspect van ons fysieke en virtuele landschap aan te raken.

 

De Karim Rashid Eclipsum parasol is een getuigenis van zowel desing als functionaliteit, waarbij Rashid's kenmerkende esthetiek wordt vermengd met de toewijding van Umbrosa aan kwaliteitsvakmanschap. Deze exclusieve creatie heeft een rond roze parasoldoek, gemaakt uit een betoverend patroon, en zal elke buitenruimte verheffen met zijn uitgesproken elegantie.

Karim Rashid voor Umbrosa

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt