Wanneer de aarde beeft, wat blijft er overeind?

Jullie hadden recent te maken met een zware aardbeving. Hebben jullie veel schade gehad? We hebben 3 zware aardbevingen gehad. Op 24 augustus, 26 oktober en 30 oktober. De appartementen die we verhuren zijn gelukkig onbeschadigd gebleven. Het zwembad en de parasols gelukkig ook!

flexibele parasol op paal
Paraflex parasol Numoviv3HR
Flexibele parasol

Jullie hadden recent te maken met een zware aardbeving. Hebben jullie veel schade gehad? We hebben 3 zware aardbevingen gehad. Op 24 augustus, 26 oktober en 30 oktober. De appartementen die we verhuren zijn gelukkig onbeschadigd gebleven. Het zwembad en de parasols gelukkig ook! Shock proof blijkbaar ;-) en we hebben de parasol palen in cement staan, dus dat helpt vast ook. Aan ons eigen (oude stenen) woonhuis hebben we heel veel schade. Het is onbewooJullie hadden recent te maken met een zware aardbeving. Hebben jullie veel schade gehad? We hebben 3 zware aardbevingen gehad. Op 24 augustus, 26 oktober en 30 oktober. De appartementen die we verhuren zijn gelukkig onbeschadigd gebleven. Het zwembad en de parasols gelukkig ook!nbaar verklaard, zal gesloopt moeten worden (uit veiligheid is dat al voor de helft gebeurd) en opnieuw opgebouwd. Anti-seismisch uiteraard...

 

Hoe zijn jullie op zoek gegaan naar schaduwmakers die bij het thema, het design, … van jullie B&B passen? Het zwembad en terras hebben we hier een aantal jaren geleden allemaal nieuw aangelegd en dus hadden we nog geen ervaring met de benodigde schaduw. We hebben toen in eerste instantie gunstig geprijsde, standaard parasols in de juiste kleuren bij de rest van het design gekocht, om te kijken hoe die zouden functioneren. Zowel bij het zwembad  als op het terras. Daar bleken al snel verschillende nadelen aan te zitten: we zitten hier op 550 meter hoogte op een berg en we merkten al snel dat er vaak on verwacht een stevige wind kon opkomen en dat we dan te laat waren om de parasols dicht te doen. Met vervelende gevolgen. Daarnaast was het geschuif met parasols bij het zwembad om op de juiste plekken en momenten schaduw te krijgen geen succes. Niet voor de parasols, de parasol voeten en niet voor het terras. We zijn toen dus online op zoek gegaan naar parasols met een moderne uitstraling die vooral meer wind konden hebben, we goed konden verankeren in of op de grond en die op een flexibele manier (qua plekken, dus niet een statische parasol die alleen rechtop kan) schaduw konden bieden en ook goed schoon te maken zijn. Na lang zoeken stuitten we op umbrosa en dat bleek de juiste match! Bij het zwembad hebben we gekozen voor 3 mono paraflex parasols in cement en op het terras boven een duo (voor schaduw op 2 tafels tegelijk) paraflex met een mega zware voet. Die bevallen allemaal goed! 

Wat heeft jullie overtuigd uiteindelijk voor Umbrosa te kiezen? Een combinatie van design, flexibiliteit (de beweegbare arm), storm-bestendigheid, prijs/kwaliteit, schoonmaak/opberg gemak en beschikbaarheid vervangende onderdelen. 

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt