Geel, groen, rood of blauw?

Het moment waar de ‘Umbrosanen’ elk jaar naar uit kijken… de teambuilding. Aan enthousiasme ontbreekt het ons zowiezo nooit!

Teambuilding 2
Teambuilding Umbrosa

Elk jaar stomen wij ons klaar voor het volgend seizoen om er terug keihard tegenaan te gaan. “Discover yourself and your team” was het thema.

We trokken erop uit naar het prachtige Gent, onstaan aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. De naam Gent is trouwens afgeleid van het keltische Ganda, wat samenvloeiing of monding betekent. Weten jullie dat daar ook de “Ganda-ham” wordt gerijpt? Velen uit de groep dachten dat deze uit Italië kwam…

Workshop – Wie ben ik en waar sta ik in de groep?

Dankzij de Insights workshop kregen we een beter zicht van ons zelf en van het team. Wie is er geel, rood, groen of blauw? Gelukkig zijn alle kleuren aanwezig bij ons team. Nu ze leren gebruiken en elkaar beter begrijpen is de doelstelling.

Gent, ter land, ter zee en in de lucht?

Dat de schoonheid van Gent in de kleine hoekjes zit, hebben we op een funny way mogen ontdekken. Zo hebben we de apero ingezet tijdens een boeiende maar toch koude rondvaart doorheen het middeleeuwse Gent. Dinner in een typische Gentse bistro en het dessert (lekker maar veel te veel) aan het water. Als aflsuiter hebben we nog een danspasje gezet in de lokale uitgangsbuurt…. Maar zelfs de echte uitgaanders kwamen ’s morgens (fris en monter) aan het ontbijt.

Gent op wieltjes?

De volgende dag maakten we Gent onveilig met de Segway! Iedereen was er direct fan van, het was een super leuke ervaring.

Als afsluiter hebben we leren schermen. Aanval, verdediging en snelheid spelen hier een belangrijke rol. De wedstrijdjes deden de winnersmentaliteit bij sommigen onderons schitteren.

Enthousiamse check

Motivatie check

Teamspirit check

We zijn er klaar voor! 

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt