TownHouse Hotel Duomo, Milan, Italy

Het enige 7sterren hotel in Europa...

Voor Townhouse Duomo hebben we met meerdere architecten samengewerkt aangezien de kamers één voor één anders zijn, met een uniek zicht op Piazza Duomo of de historische via Silvio Pellico.

 

Elisa dal Bosco - Head of PR&Media Relations

Ontbijt
Milaan
Vier spectra's op een rij op terras van Townhouse

Met wie hebben jullie samengewerkt voor het design van het hotel?

Voor Townhouse Duomo hebben we met meerdere architecten samengewerkt aangezien de kamers één voor één anders zijn, met een uniek zicht op Piazza Duomo of de historische via Silvio Pellico. Voor Duomo21 en de terrassen hebben we samengewerkt met architect Massimo Magaldi.

Was het design van de parasols belangrijk? 

We houden enorm van jullie parasols, vooral het cleane en sterke design hebben ons overtuigd. Deze kenmerken zijn echt perfect voor onze terrassen met prachtig uitzicht op de Piazza Duomo van Milaan. Zowel het esthetische aspect als het feit dat de parasols sterk zijn waren doorslaggevende elementen in onze keuze.

Waar precies hebben jullie de Spectra’s geplaatst?

We hebben ze geplaatst op de 2 ruime terrassen van civico 21 di Piazza Duomo, bij Duomo21 op de eerste verdieping en bij het felix Lo basso restaurant op de 5de verdieping. Dit laatste geeft toegang tot de TownHouse Duomo.

Waren jullie op de hoogte van het feit dat de parasols van Umbrosa van Belgische makelij en ontwerp zijn?

Ja, we hebben ons vooraf goed geïnformeerd. We zijn héél tevreden over de technologie en de gebruikte materialen.

Welke eisen stellen jullie aan jullie leveranciers?

We kiezen steevast voor bekende of gecertifieerde leveranciers, die ons team van architecten al kennen en waarvan ook zij overtuigd zijn!

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt