Hot spot op de Malediven

De Chill bar is één van onze belangrijkste plaatsen in het resort met een zeer herkenbaar design. Het strak en toch zeer functioneel design  van de Ingenua collectie versterken ons concept.

 

Brian Gardiner - General Manager

De umbrosa ingenua schaduwzeilen zorgen voor een zorgeloos moment in de schaduw
Prachtige zondsondergang onder de Ingenua zeilen van Umbrosa
Een prachtige combinatie tussen de ingenua schaduwzeilen en de dedon meubelen.

Wat een schitterend uitzicht! Welke sfeer wouden jullie buiten creëren ?

De Chill bar is één van onze belangrijkste plaatsen in het resort met een zeer herkenbaar design. Het strak en toch zeer functioneel design  van de Ingenua collectie versterken ons concept.

 

Velassaru  heeft een modern, zelfs avantgardistisch design. Is dit de reden waarom jullie voor umbrosa gekozen hebben?

Na een grondige analyse waren we overtuigd dat de Ingenua zeil collection van Umbrosa volledig aansluit bij onze identiteit en waarden. In samenwerking met het Umbrosa team hebben we verschillende “relax & geniet” terrassen gecreëerd.

 

Waar hebben jullie de Ingenua zeilen gebruikt?

We hebben de Ingenua collectie op drie verschillende locaties geïntegreerd. We zijn begonnen in de Chill Bar in 2014 en zagen onmiddellijk de harmonie met onze identiteit waardoor we ook op het terras van ons internationaal restaurant Turquoise  de zeilen geïntegreerd hebben. Tenslotte, hebben we vorig jaar ook ons duikcentrum uitgerust met de Ingenua zeilen.

 

Aan de Chill Bar kan men genieten van een verfrissende cocktail. Jullie hebben gekozen voor een combinatie van Dedon lounge zetels en de neutrale Ingenua zeilen. Wij denken dat deze combinatie de creativiteit van de meubelen nog extra benadrukt…

We houden van de synergie tussen de Ingenua en de Dedon Dala en Fedro collecties, deze synergie versterkt de merkidentiteit en het imago van Velassaru.

 

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt