Een bezoekje aan de Boshoeve

Op warme of heel erg zonnige dagen genieten klanten echter ook van verkwikkende schaduw, zeker om lekker te eten en een glaasje te drinken.

Windbestendige paraflex in multiflex uitvoering en rood doek voor horeca zaak
Multiflex paraflex creƫert schaduw op het terras van brasserie in Belgiƫ
Multiparaflex met rode doek, ideaal geschikt voor horecazaken

Waardoor heb je je laten inspireren voor de kleur die je koos, Paris Red?

Het eerste en belangrijkste punt voor mij was dat de parasols stevig in de grond verankerd konden worden en niet omvielen ten gevolge van stevige wind. Hier op de heuvelrug kan het soms verrassend hard waaien; er zijn nogal sterke windstoten mogelijk.

De kleur geeft ook zeker een meerwaarde aan het terras. Het landelijke karakter en de Paris-red kleur passen heel goed samen.

 

Wat waren de belangrijkste redenen dat je voor de multiflex van Umbrosa hebt gekozen? Welke elementen waren bepalend voor je keuze?

Mijn zongericht terras vraagt om goede schaduwtechnieken en daarvoor staat Umbrosa heel goed gekend. We hebben veel goeie reacties mogen ontvangen van de klanten die de parasols zeker konden waarderen. De parasols zijn een echte meerwaarde voor ons terras.

 

Ondervind jij een grote invloed van het weer op het humeur van de klanten? Is er een verschil in gedrag? Blijven ze langer zitten, drinken ze vaak iets meer, …? De zon en mooi weer zijn heel belangrijk voor de klanten; het zijn factoren die een goed humeur in de hand werken. Op warme of heel erg zonnige dagen genieten klanten echter ook van verkwikkende schaduw, zeker om lekker te eten en een glaasje te drinken.

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt