World of colour

Kleur is het nieuwe zwart!

Een parasol moet niet langer wit, zwart of alu te zijn! Umbrosa biedt een gamma aan van verschillende kleuren. Zowel met de kleuren van de paal als met die van het parasoldoek kan er gespeeld worden. Er zijn dus talrijke opties en het is mogelijk om de parasol of het schaduwzeil volledig af te stemmen op de rest van de buitenmeubelen, restaurant, beach club,  poolhouse,… Dit is mogelijk voor de collecties Spectra, Infina en Ingenua. Voor grotere projecten gaan we zelfs nog een stapje verder en kunnen we alle RAL kleuren aanbieden. Laat jouw creativiteit de vrije loop! Umbrosa ontwikkelt mini series voor de professionele markt.  Contacteer Umbrosa voor de voorwaarden op info@umbrosa.com.

deel op

Umbrosa parasols Interieur1

Palen

Niet alleen de doeken kunnen afgestemd worden op de omgeving; ook de frames kunnen perfect gecombineerd worden met de rest van de outdoor meubelen. De collecties Spectra, Infina en Ingenua kunnen we lakken in om het even wel RAL-kleur! Doe eens gek en speel met kleur! Umbrosa vertelt je graag meer over de voorwaarden, contacteer ons! Download hier de pdf met al de RAL kleuren.
_DSC0634.nef.p

Stoffen

Umbrosa biedt standaard 14 stoffen uit de Sunbrella en Solidum collectie. De kleuren vind je terug bij de standaard collectie ‘fabrics’. Wil je dat de kleuren van de parasol volledig worden afgestemd op de andere outdoor meubelen? Dat kan! Voor grotere projecten is het ook mogelijk om te kiezen uit de volledige Sunbrella collectie – furniture grade solids. Contacteer Umbrosa voor meer informatie. Download hier de pdf met alle mogelijke kleuren.
cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt