Nauta©

Nauta is gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras. Met Nauta geeft Umbrosa het cabanaconcept een nieuwe, verfrissende interpretatie: schaduw + functionaliteit.  Er kan, onderaan het meubel, naar eigen voorkeur zitbanken en een tafel of hoog barmeubel om te aperitieven gecreëered worden, netjes overdekt in de frisse schaduw. Bovenop het meubel is er plaats om te chillen in de zon op een ligbank met panoramisch uitzicht. Nauta is de outdoorkamer voor veeleisende schaduwzoekers.

Waar kopen

Deel dit product

Inspiratie

Residentieel, Seychelles
Nauta

Designer

Dirk Wynants

Dirk Wynants is wereldwijd bekend als trendsetter in de wereld van de outdoor meubelen. Meer dan wie dan ook haalt hij zijn inspiratie uit een gedreven en creatieve visie op design. Hij heeft niet alleen aandacht voor hoogwaardige materialen maar ook voor de verschillende manieren om aan maatschappelijke thema's te beantwoorden. Voor Dirk is hedendaags design meer dan een kwestie van mooie of trendy producten. Design gaat over innovatieve oplossingen die bijdragen tot een betere wereld.

DW_LR_BW.jpg

Modellen

De basis van het Nauta cabanaconcept bestaat uit een frame dat kan ingevuld worden naar wens met modulaire ligbanken, kussens,...

Waar kopen

Stoffen

Solidum — 100% Acryl 260 gr/m²

Taupe

Canvas

Natural

Grey

Sunbrella — 100% Sunbrella acryl 270g/m²

Nero

Mint

Adriatic

Blue Storm

Blush

Flanelle

Lichen

Marble

Pepper

Curacao

Movies

cta-background-100-compressor.jpg

Umbrosa verkooppunt