Buitenkamer Nauta©

De buitenkamer van jouw dromen

Nauta is gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras. Met Nauta geeft Umbrosa het cabanaconcept een nieuwe, verfrissende interpretatie: schaduw + functionaliteit.  Er kan, onderaan het meubel, naar eigen voorkeur zitbanken en een tafel of hoog barmeubel om te aperitieven gecreëered worden, netjes overdekt in de frisse schaduw. Bovenop het meubel is er plaats om te chillen in de zon op een ligbank met panoramisch uitzicht. Nauta is de outdoorkamer voor veeleisende schaduwzoekers.

Waar kopen

Deel dit product

Inspiratie

Residentieel, Seychelles
Nauta

Designer

Dirk Wynants

Dirk Wynants is wereldwijd bekend als trendsetter in de wereld van de outdoor meubelen. Meer dan wie dan ook haalt hij zijn inspiratie uit een gedreven en creatieve visie op design. Hij heeft niet alleen aandacht voor hoogwaardige materialen maar ook voor de verschillende manieren om aan maatschappelijke thema's te beantwoorden. Voor Dirk is hedendaags design meer dan een kwestie van mooie of trendy producten. Design gaat over innovatieve oplossingen die bijdragen tot een betere wereld.

DW_LR_BW.jpg

Modellen

De basis van het Nauta cabanaconcept bestaat uit een frame dat kan ingevuld worden naar wens met modulaire ligbanken, kussens,...

Waar kopen

Stoffen

Solidum — 100% Acryl 260 gr/m²

Taupe

Canvas

Natural

Grey

Sunbrella — 100% Sunbrella acryl 270g/m²

Nero

Mint

Adriatic

Blue Storm

Blush

Flanelle

Lichen

Marble

Pepper

Curacao

Movies

Nauta Cabanaconcept

Chillen in jouw eigen tuin?

De Nauta buitenkamer van Umbrosa is uniek in zijn aard. Gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras. Met NAUTA geeft Umbrosa het cabanaconcept een nieuwe, verfrissende interpretatie: schaduw en functionaliteit hand in hand.

 

Onderaan in het meubel creëer je naar eigen voorkeur zitbanken en een tafel of een hoog barmeubel om te aperitieven met vrienden netjes overdekt in de frisse schaduw. Bovenop het meubel is er plaats om te chillen in de zon op een ligbank met panoramisch uitzicht. NAUTA is de buitenkamer voor veeleisende schaduwzoekers.

De buitenkamer heeft een schaduwoppervlak van 2.8 x 2.8 m. Zowel voor de lounge banken als voor bovenaan op het ligbed zijn er kussens voorzien. Deze kan je bestellen in de verschillende Sunbrella stoffen en kleuren. Check onze technische fiche voor de voorwaarden en de technische gegevens.

 

Voor meer tuinplezier komt de Nauta buitenkamer zeker in aanmerking, het decor bepaal je zelf! Tussen de bomen, in het gras of op een terras, met deze cabana heb je het uitzicht zelf in handen.

 

De Nauta buitenkamer of cabana is ontworpen door de gerenomeerde designer Dirk Wynants en wordt volledig geproduceerd in België.

cta-background-100-compressor.jpg

Umbrosa verkooppunt