Vacature - Demand & Supply Planner (M/V/X)

7 september 2021

Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een dynamisch groeibedrijf? Dan ben je bij Umbrosa aan het juiste adres! Vanuit onze vestiging in Roeselare ontwikkelen, produceren, assembleren en verkopen wij designparasols over de hele wereld. Ons team bestaat uit 31 unieke personen!

 

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met net dat tikkeltje meer. Snak jij naar een open cultuur met veel respect voor elkaar waar passie, persoonlijke groei, communicatie en perfectie centraal staan? Kijk dan zeker naar onze bedrijfsfilm: Klik hier, lees onderstaande vacature en reageer snel! Neem zeker ook een kijkje op www.umbrosa.be!

 

Demand & Supply Planner (M/V/X)

 

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Als supply chain planner zorg je voor de volledige productieplanning. Je vertaalt de masterplanning naar een operationeel efficiënte planning. Dagelijks organiseer je een meeting met de operationele diensten om de planning van heel nabij op te volgen en/of bij te sturen.

Je bent verantwoordelijk voor de KPI’s en moet ervoor zorgen dat de flow binnen Umbrosa vlot loopt.

Dit gaat van het inkoopproces, de bevoorrading, het plannen en coördineren van de productieorders en het plannen van de nodige kwaliteitsaspecten tot en met het plannen en coördineren van de verpakkingsorders en het opvolgen van het afgewerkt finaal product naar de klant.

Uiteindelijk ben je als demand & supply planner verantwoordelijk om ten alle tijde out of stocks van onze producten te vermijden.
Om alles vlot te laten verlopen heb je regelmatig contact met de diverse leveranciers. Je bent dus de schakel tussen de collega's binnen productie, magazijn en verzending. Je rapporteert in deze rol aan de operationeel directeur.

 

Wie zoeken we?

Je bent ambitieus en wil meewerken aan vernieuwingen en groei.

Je bent een kei in plannen en organiseren.

Een eerste ervaring in het bedrijfsleven is een plus.

Je hebt een gezonde interesse in de wereld van design en outdoor living.

We zijn ervan overtuigd dat een diploma niet alles is, maar voor deze rol kan een master in een economische richting wel de geknipte vooropleiding zijn.

 

Wat hebben wij te bieden?

Je komt terecht in een bedrijf met een hart voor mensen & in een jong, dynamisch team. 

We hebben oog voor elk van onze mensen en hun individuele evolutie binnen het bedrijf.

We voorzien een mooi verloningspakket.

Werk je graag 4/5 of 5/5 of werk je graag volgens een uurrooster op maat, dan is dat bespreekbaar. Telewerk kan ook!

 

 

Goesting in deze rol?

Stuur je CV naar katleen@umbrosa.be.

We nemen snel contact op!

Deel dit artikel

cta-background-100-compressor

Umbrosa verkooppunt