Piet Boon

Waar haalt u inspiratie voor uw designs?

We laten ons inspireren door de wereld om ons heen. Als multidisciplinaire design studio mogen wij inmiddels de wereld ons speelveld noemen.

Legno Parasol voor een residentieel project in Zuid-Afrika

Waar haalt u inspiratie voor uw designs?

We laten ons inspireren door de wereld om ons heen. Als multidisciplinaire design studio mogen wij inmiddels de wereld ons speelveld noemen. Een bevoorrecht iets. We reizen veel, ontmoeten bijzondere mensen en maken kennis met andere culturen. Al deze invloeden geven vorm aan onze ontwerpen. 

 

Het outdoor gebeuren heeft veel aan belang gewonnen. Huis en tuin worden meer één geheel. Wat is uw favoriete plek en waarom?

In onze ontwerpen hechten wij veel waarde aan de connectie tussen binnen en buiten. Daarmee zien wij het exterieur écht als een verlengstuk van het interieur en vinden wij het belangrijk dat je dezelfde comfort en beleving van binnen ook buiten ervaart. Binnenshuis is mijn favoriete plek de keuken, omdat het daar allemaal gebeurt. Buitenshuis zit ik graag op mijn veranda, onze living buiten.

 

Met welke materialen werkt u het liefst? En speelt duurzaamheid hierin een belangrijke rol?

Wij werken graag met rijke natuurlijke materialen. Duurzaamheid speelt daar een belangrijke rol in. Het moet namelijk lang mee gaan én mooier worden met de jaren. Dat gaat niet met plastic.

 

U heeft samen met Umbrosa een parasol ontwikkeld, afgestemd op uw outdoor collectie.Wat maakt de parasol zo bijzonder?

Wat de parasol zo bijzonder maakt is de vorm. Er is geen enkele parasol op de wereld die deze unieke vorm heeft. Het voegt het echt wat toe aan het leefplezier in de buitenlucht.

Gerelateerde collecties

Deel dit verhaal

Volledige collectie

cta-background-100-compressor.jpg

Umbrosa verkooppunt