Legno©

Piet Boon is gekend voor zijn ontwerpfilosofie ‘verzorgd raffinement’, dit is doorgetrokken in de parasol. De parasol heeft gebogen randen, ook “kekke” genoemd. De unieke vorm maakt de parasol stijlvol en elegant. De combinatie hout en glasvezel zorgt voor de kwalitatieve afwerking.

Deel dit product

Inspiratie

Residentieel, Cape Town, South Africa
Residentieel, Bali, Indonesia

Designer

Piet Boon

Studio Piet Boon is een internationaal gerenommeerde design studio, bekend om haar multidisciplinaire design diensten en het opmerkelijk talent voor het harmonieus laten samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit tot unieke design ervaringen. De studio richt zich in haar design in het bijzonder op de connectie tussen binnen en buiten. Door optimaal gebruik te maken van de eigenschappen van de ruimte, natuurlijke materialen die steeds mooier worden en het aanwezige natuurlijke licht creëert zij een prettige omgeving. Het internationale design team ontwerpt indrukwekkende en met awards onderscheiden appartementen en gebouwen voor projectontwikkelaars, particuliere woonhuizen, kantoren, restaurants, hotels, producten en keukens.  

Piet Boon.jpg

Modellen

Stoffen

Solidum — 100% Acryl 260 gr/m²

Taupe

Canvas

Natural

Grey

Geel, groen, rood of blauw?

Het moment waar de ‘Umbrosanen’ elk jaar naar uit kijken… de teambuilding. Aan enthousiasme ontbreekt het ons zowiezo nooit!

cta-background-100-compressor.jpg

Umbrosa verkooppunt